Een bubbelbad voor 2 personen: ideaal voor het terras van jouw appartement

Een bubbelbad in de tuin of op het terras is iets dat een extra touch geeft aan je woning. Thuis ontspannen is vandaag de dag erg belangrijk. En wie geniet er nu niet van een lekker aperitiefje in een bubbelbad bij mooi weer of van een warm bubbelbad bij koud weer? Wil je graag eens genieten van een lekker warm 2 persoons bad samen met je geliefde? Of misschien wil je op jezelf extra relaxen in een bubbelbad dat buiten in de tuin of op het terras staat. De bubbelbaden van Bubbloo zorgen voor het meeste comfort. Ze zijn allemaal voorzien van zit- of ligplaatsen en je kan zelf kiezen voor hoeveel personen je een bubbelbad wilt. Als je dus niet veel ruimte hebt, kan je gewoon gaan voor een bubbelbad dat geschikt is voor 1 tot 3 personen! 

Een bubbelbad voor 2 personen met massage jets: kies de Bubbloo Amber

Het eerste 2 persoons bubbelbad dat we in ons aanbod hebben is onze Bubbloo Amber. Dit 2 persoons bad is speciaal ontworpen om te genieten op je terras. Je kan er gezellig alleen of met twee in liggen en het 2 persoons bad beschikt over wel 19 massage jets. Een perfect 2 persoons bubbelbad voor diegenen die op zoek zijn naar comfort, maar geen tuin of slechts een kleine tuin hebben. 

De Bubbloo Pearl op jouw kleine terras? Kies dit bubbelbad voor 1, 2 of 3 personen:

Het tweede bubbelbad, 2 persoons, voor buiten is het Pearl bubbelbad. Dit bubbelbad is dan weer een combinatie van een klein 2 persoons bad dat toch erg aangenaam is, met genoeg ruimte. In dit bubbelbad kan je alleen of met twee liggen, met drie kan ook maar dan kan je dit best al zittend doen. Het bubbelbad beschikt over 23 massagejets. Het bubbelbad is dus erg gemakkelijk om te plaatsen in een beperkte ruimte zonder dat het de ontspanning wegneemt. 

Wij helpen je graag verder met jouw bubbelbad voor 1, 2 of 3 personen

Bubbloo bubbelbaden zijn niet zomaar bubbelbaden. Het 2 persoons bubbelbad en het 3 persoons bubbelbad zijn voorzien van de meeste luxe. Zo kan je kiezen voor led-lichten, ligplaatsen, zitplaatsen, massagejets of zelfs een ingebouwde bluetooth speaker. Maar we begrijpen dat je eerst goed alle opties wilt afwegen als je bijvoorbeeld een bubbelbad voor 2 personen wilt kopen. Daarom hebben we onze belevingstuin ingericht. Hier kan je steeds op afspraak komen genieten van een bubbelbad en kan je uittesten hoe het zou zijn in jouw tuin of op jouw terras. Neem dus eenvoudig contact met ons op en kom gezellig met je geliefde een dagje bubbelen in onze belevingstuin. Zo krijg jij een idee van jouw bubbelbad op maat. 

Hoe kunnen wij
jou helpen?