Een bubbelbad voor 4, 5 of 6 personen: comfort voor het hele gezin!

Gezellig genieten van een luxe bubbelbad met de hele vriendengroep of met het hele gezin? Bubbloo heeft het beste aanbod als je op zoek bent naar een bubbelbad voor 4 personen of een bubbelbad voor 5 personen. Ook kan je in het grotere bad met 6 personen in, zittend of liggend. Bubbloo helpt je persoonlijk bij het kiezen van een bubbelbad op jouw maat. We kunnen je helpen bepalen wat je wensen zijn en gaan dan kijken welk bubbelbad daar het beste bij aansluit. Wil je een bubbelbad voor 4 personen, een bubbelbad voor 5 of 6 personen, hydrojets of gewone jets, ligplaatsen of een bluetooth speaker? Je bent steeds welkom in onze belevingstuin waar je een dagje heerlijk kan bubbelen in onze bubbelbaden om op die manier te ontdekken welk bubbelbad geschikt is voor jou. Wij zorgen voor gezelligheid en relaxatie met bubbels in bad en bubbels in een glas. En nadien helpen we je ook maar al te graag bij het maken van een keuze. Je kan met eender wie langskomen: alleen, met je partner of met het hele gezin. 

Bubbloo Opal: het grootste bubbelbad voor 4, 5 of 6 personen

Ben je op zoek naar veel ruimte en luxe? Het Opal bad biedt ontspanning voor het hele gezin of een hele groep vrienden. Het is een multifunctioneel model waarin je languit kan gaan liggen. Dit bubbelbad voor 4 of 5 personen beschikt over de meeste ‘speciale’ extraatjes. Er zijn maar liefst 34 massagejets, met extra zachte hoofdkussens, 2 ingebouwde bluetooth speakers, tot 20 geïnstalleerde lampjes en een verlichte waterval om helemaal zen te worden. 

Genieten doe je in de Bubbloo Ruby met nek- en schoudermassages!

Het Ruby bad is een vier persoons bad waar je gemakkelijk ook met vijf personen in kan relaxen. Met 50 massagejets krijg je een echte hydromassage. Dit bubbelbad is gericht op genieten en ontspannen met voldoende persoonlijke plaats. Op elke plaats kunnen de jets individueel geregeld worden. 

Laat heel je lichaam ontspannen met de massage jets van Bubbloo Saphire

Ook het Saphire bad is een vier persoons bad waar je ook met vijf mensen in kan. De jets in dit bubbelbad zijn gericht op de lichaamsdelen die vaak een massage kunnen gebruiken. Denk maar aan bijvoorbeeld de nek en schouders, de kuiten en billen. Ideaal dus na een dagje sporten.

Een bubbelbad voor 4, 5 of 6 personen kopen bij Bubbloo

Wil je een bubbelbad voor 4 personen kopen om in de tuin met het hele gezin te ontspannen? Of wil je een bubbelbad voor 5 of 6 personen waarin je met heel je vriendengroep gezellig kan genieten van een drankje? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je volledig met de keuze van het perfecte bubbelbad op jouw maat. 

Hoe kunnen wij
jou helpen?