Een groot bubbelbad voor groot genot 

Een groot bubbelbad heel veel voordelen. Bubbloo heeft bubbelbaden in verschillende formaten. Ben jij opzoek naar een klein bubbelbad voor jouw en je geliefde of zoek je meer een bubbelbad die groot is zodat jij met je hele gezin samen kan genieten van de luxe en ontspanning. Neem een bubbelbad groot als jij voor deze tweede optie kiest. Ben je benieuwd naar de verschillende voordelen? Lees dan zeker even verder!

Een groot bubbelbad van Bubbloo naar jouw wensen: van jets, naar lichtjes en bluetooth speakers

Veel mensen denken bij een bubbelbad groot aan rust en ontspanning, maar een groot bubbelbad is nog meer dan dat! Bubbelbaden van Bubbloo zijn comfortabel, uniek en hebben een zien er prachtig uit. We weten dat elk persoon en gezin andere behoeftes heeft per bubbelbad, en dat begrijpen wij helemaal. Daarom bieden wij een een groot bubbelbad aan dat jouw wensen vervult. Ben jij benieuwd welke dat voor jou is? Kom dan zeker eens langs in onze unieke belevingstuin. In onze belevingstuin kan jij onze bubbelbaden komen testen. Ben jij dus opzoek naar een bubbelbad groot of klein? Dan nodigen wij jou graag uit voor een kennismaking. Samen zoeken we naar jouw ideale bubbelbad en bespreken we de verschillende opties. En als je wilt, kan je genieten van een privé moment waar jij een bubbelbad zelf kan uittesten, met een glaasje bubbels natuurlijk!

Kies een groot bubbelbad en geniet met je hele gezin

Een groot bubbelbad bij Bubbloo is geschikt voor maar liefst 9 personen. Je kan er dus met je hele gezin in of je kan er samen met ander gezelschap genieten van een heerlijk glaasje wijn. Kies je voor het model: de Bubbloo Diamond? Dan kan je genieten van een handig super-de-luxe control panel. Hiermee kan je het bubbelbad groot, gemakkelijk bedienen. Dit groot bubbelbad heeft zelfs 125 massagejets, waardoor heel het gezelschap kan genieten van een ontspannende massage. Ook heeft dit groot bubbelbad 32 airjets. Dit zorgt voor meer luchtbelletjes in het water waardoor jij optimaal kan genieten en je spieren helemaal los gebubbeld worden.

Koop je bubbelbad groot bij Bubbloo

Ben jij nog opzoek naar een groot bubbelbad? Kom dan zeker eens langs in onze unieke belevingstuin. Kies hier jouw ideale bubbelbad uit voor 9 personen en ontspan samen met jouw vrienden en familie. Neem contact met ons op via ons telefoonnummer: +32 468 34 60 87 of stuur ons een mailtje naar info@bubbloo.be. Heb je nog verdere vragen? Je kan steeds ons contactformulier op de website invullen. Wij zetten alvast het glaasje bubbels voor je klaar! 

Hoe kunnen wij
jou helpen?