Bubbloo Opal

  De Opal heeft genoeg plaats om comfortabel te zitten of languit te liggen. Dit kan alleen in alle rust, maar natuurlijk ook met enkele vrienden of met de (klein)kinderen…  Met dit multifunctionele model kan alles. Er is zelfs een verlichte waterval, voor extra sfeer en waterpret!

  Technische Specificaties

  Afmetingen

  2000*2000*900mm

  Ligplaatsen

  1

  Zitplaatsen

  5

  Massage jets

  34

  Extra zachte kussens voor neksteun

  3x met led lights

  Bodem led light 5”

  1x

  Led lights in 7 mood colours

  16x

  Corner lights in 7 mood colours

  4x

  Nek- en schoudermassage

  Ja

  Bedieningspaneel

  Gecko YJ-2 touchscreen

  Extra isolatie kuip

  Ja

  Extra dikke cover 100mm

  Ja

  Bubbloo opstapje

  Ja

  Coverlift voor gemakkelijk openen en sluiten

  Ja

  Waterproof verlichte bluetooth speakers

  2x

  Stainless steel waterval verlicht

  Ja

  Ozonator

  Ja

  Gewicht leeg

  320kg

  Watercapaciteit

  1.200 liter

  Prijs incl. btw

  € 9.195

  Jouw eigen bubbelbad voor buitengewoon relaxen

  Ben je toe aan een ultieme upgrade van jouw tuin? Dan past een bubbelbad van Bubbloo perfect binnen het plaatje. Hij creëert namelijk meteen een sfeer van gezelligheid en luxe, en met zijn unieke en stijlvolle design is hij een ware lust voor het oog te noemen.

  De bubbelbaden van Bubbloo zet je niet alleen weg voor de show. Ze zijn voornamelijk ontwikkeld om jou ontspannende en zorgeloze momenten te doen beleven, waarin je volledig kan wegdromen. Ideaal om te relaxen na een lange werkdag, om te herstellen na een sportsessie of om gezellig bij te praten met vrienden en familie. Want geef toe: een Bubbloo bubbelbad, gecombineerd met een heerlijke aperitief, wie wil dat niet?

  Een bubbelbad voor 5 personen: ideaal voor het hele gezin

  Quality time met het gezin is belangrijker dan ooit. Opteer daarom voor een bubbelbad voor 5 personen. Het is de perfecte setting om samen met je partner en kids bij te praten en gezellig samen te zijn. En geen nood voor plaatsgebrek, want het bubbelbad heeft 5 ruime plaatsen. Zo kan je in alle comfort, en in je eigen persoonlijke bubbel, genieten van de warme bubbels rondom jou.

  Uiteraard is dit bubbelbad voor 5 personen ook perfect geschikt om alleen of met twee in te vertoeven. Denk maar aan alle ruimte om helemaal uitgestrekt te relaxen. Zalig, toch?

  Alle luxe in één bubbelbad

  Bij Bubbloo gaan we enkel voor het beste. Het bubbelbad beschikt daarom over alle nodige luxe om jouw bubbelmoment onvergetelijk te maken. Denk maar aan de 32 massagejets, de 3 zachte kussentjes voor de nek, waterproof verlichte bluetooth speakers, corner lights in verschillende kleuren… Met andere woorden: alles wat je verwacht van een kwalitatief bubbelbad, maar dan net dat tikkeltje meer.

  Ontdek onze bubbelbaden voor vijf personen

  We begrijpen het goed als je versteld staat van de luxe die dit Bubbloo bubbelbad voor 5 personen te bieden heeft. Kom het daarom zelf ervaren in onze belevingstuin, een tuin vol baden met bubbels, letterlijk. Terwijl jij een heerlijk bubbelbad neemt met een glaasje bubbels in de hand, geven onze enthousiaste medewerkers je de nodige informatie. Samen met jou overlopen ze de mogelijkheden en beantwoorden ze met veel plezier al jouw vragen. Voel je het al bubbelen? Kom dan zeker langs in onze belevingstuin.

  Hoe kunnen wij
  jou helpen?