• Een bubbelbad Passend Bij Jouw Wensen 2
  • Een bubbelbad Passend Bij Jouw Wensen 1
  • Double The Bubbles Double The Fun
  • Galerij Bubbloo 2

Een bubbelbad passend
bij jouw wensen

Ben je klaar voor ontspanning, plezier en luxe? Kies voor een kwalitatieve Bubbloo spa. Bij een bezoek ter plaatse luisteren we graag naar je persoonlijke wensen en bepalen samen welk model het beste bij je past. Het zit in de details : welke kleur en afmetingen moet je bubbelbad krijgen, wil je extra opties… ? Maatwerk is mogelijk. Bekijk hier alvast onze standaardmodellen.

Wij ontzorgen jou,
tot de laatste druppel

Maatwerk of
uit onze voorraad

Op basis van je behoeften stellen onze experts dé perfecte spa voor je samen, tot in de kleinste details. Met kwalitatief maatwerk voorzien we zo een Bubbloo-bubbelbad voor elke gelegenheid. Of je graag spetterende feestjes met vrienden organiseert of net dolle waterpret met je gezin beleeft: met Bubbloo word je telkens ondergedompeld in een exclusieve ervaring.

Levering & installatie

Het ultieme bubbelbad kopen voor rust, ontspanning en veel meer

Een bubbelbad gaat niet enkel over rust en ontspanning. Bij Bubbloo zijn we ervan overtuigd dat het ook gaat over comfort, uniciteit en uitzicht. Elke persoon heeft dan ook behoefte aan een ander bubbelbad, volledig volgens zijn of haar wensen. Dat is wat Bubbloo biedt: een gepersonaliseerd bubbelbad in België dat comfort en exclusiviteit samenvoegt. Om te weten welke klant welk bubbelbad nodig heeft, is op voorhand diepgaand marktonderzoek gedaan. Er zijn verschillende studies geraadpleegd en naar klanten geluisterd. Op deze manier kan Bubbloo jou voorzien van de ultieme bubbelbad-ervaring.

Een bubbelbad kopen: wil je massage jets of liever met lichtjes?

Wil je een bubbelbad kopen voor buiten? Hoe kies je als klant nu het juiste bubbelbad en hoe weet je dat het aan jouw wensen voldoet? Om te beginnen moet je voor jezelf uitmaken of je een klein of groot bubbel bad wenst. Hoeveel personen moeten er in kunnen en wil je kunnen liggen of zitten? Elk bubbelbad in België dat wij verkopen, heeft unieke eigenschappen. Dat gaat dan over het aantal massage jets, de lichten, de bodem, de watercapaciteit, etc. Wil je een stapje verder gaan? Dan helpt Bubbloo je bij het volledig uitkiezen van je bubbelbad hoe jij het wilt. Van bluetooth speaker, naar lichtjes, een waterval en andere accessoires. En ook de inkleding kan je zelf bepalen. Vind je het toch nog wat moeilijk om een keuze te maken? Breng een bezoekje aan onze unieke belevingstuin om de verschillende modellen te ontdekken of laat onze experts ter plaatse komen om samen met jou de verschillende opties te overlopen. 

Een luxe bubbelbad voor buiten? Of liever een kleinere voor op je terras? 

Als je een bubbelbad wilt bestellen, zijn er vaak verschillende aspecten waar je rekening mee houdt. Heb je genoeg plaats buiten? Is jouw terras of gras bestemd tegen een bubbelbad? Bij Bubbloo kan je ook kiezen voor een klein bubbel bad dat gewoon op jouw terras past. Als je graag meer wilt weten over hoe geschikt jouw ruimte is om een bubbelbad buiten te plaatsen, kan je ons steeds telefonisch contacteren of een afspraak maken via de website. 

Jouw bubbelbad eenvoudig kopen bij Bubbloo

Wil je graag een bubbelbad kopen in België? Bij Bubbloo kan je online een bubbelbad bestellen. Dat kan misschien wat raar klinken, aangezien je je waarschijnlijk graag eerst goed informeert. Daarbij kunnen we je eenvoudig helpen met onze unieke belevingstuin. Heb je dus liefst eens een voorproefje van hoe een bubbelbad voor buiten er bij jou zou uitzien? Je kan een test afspraak maken in onze persoonlijk ingerichte belevingstuin, waarin we je graag leren kennen en zo zullen we samen te weten komen hoe jouw ideale bubbelbad eruit ziet en welk bubbelbad je moet bestellen. Via onze webshop kan je alvast de nodige accessoires kopen om jouw bubbel-ervaring compleet te maken!

Hoe kunnen wij
jou helpen?