Uniek: test onze bubbelbaden

Wij hebben een exclusieve belevingstuin ingericht, zodat jij onze Bubbloo bubbelbaden zelf kan ontdekken. We ontvangen je graag persoonlijk voor een gezellige kennismaking. Samen bepalen we hoe jouw ideale spa eruit zal zien en welke extra opties je wil. Bij Bubbloo krijg je immers het totaalpakket: Een kwalitatief bubbelbad, eerlijk advies én bijpassende badartikelen van topkwaliteit.

Maak een afspraak

Bezoek onze
belevingstuin

Een bubbelbad
dat bij je past

Wij informeren je uitgebreid over wat er allemaal tot de mogelijkheden behoort. Zo overlopen we of een bubbelbad iets voor jou is en welk model jouw voorkeur geniet, maar bijvoorbeeld ook welk kleurenpalet je precies in gedachten hebt, hoe groot je bubbelbad moet zijn, of je een ingebouwd of losstaand type prefereert… Samen gaan we op zoek naar welk type hydromassagebad de ideale match is.

Double the bubbles,
double the fun!

Beleef zélf
de meerwaarde

Voor wie wil, is er een privémoment voorzien om het bubbelbad zelf uit te testen met een glaasje bubbels. Wij voorzien alles: badslippers, handdoeken, badjassen, en uiteraard de bubbels. We bespreken samen de technische details en beantwoorden nadien al jouw vragen. 

De voordelen van
een Bubbloo bubbelbad

  • Ervaar therapeutische wellness in eigen tuin

  • Exact gerichte massagejets

  • Eerlijke & persoonlijke service 

  • Spa’s ontwikkeld op basis van intensief marktonderzoek en klantenervaringen

  • High end en premium afwerking

  • Totaalpakket zonder meerkosten

  • Bijpassende badartikelen van topkwaliteit

  • Minimum onderhoud, maximum luxe & comfort

  • Levensduur van meer dan 10 jaar

  • Onderhoudstips & producten inbegrepen

Ontdek onze belevingstuin en geniet van een bad met bubbels!

Een bad met bubbels, dat vind je in de belevingstuin van Bubbloo. Letterlijk en figuurlijk want bij ons betekent een ‘bad met bubbels’ genieten van een heerlijk bubbelbad met een heerlijk glaasje bubbels in de hand. In de belevingstuin kan je dus de bubbelbaden testen voor je aankoop, ideaal wanneer je niet goed weet welk model bij jou en jouw gezin past, maar ook wanneer je toch nog wat extra informatie wilt of het bubbelbad simpelweg eens zelf wilt beleven. Een bad met bubbels is bij Bubbloo een hele beleving, wij zorgen ervoor dat je in een ontspannen sfeer helemaal tot rust kan komen. Kom je graag met meerdere personen? Dat kan natuurlijk ook, samen genieten van een bad met bubbels is dan ook een unieke belevenis. 

Een bubbelbad testen in stijl

Doordat wij een belevingstuin hebben ingericht kan jij al onze baden met bubbels zelf ontdekken en zelf het bubbelbad testen. Een heuse wellness beleving waar je heerlijk van kan genieten en samen met vrienden of familie kan relaxen. Wij zorgen voor een ontspannen en relaxte sfeer wanneer je onze belevingstuin komt ontdekken en de bubbelbaden komt testen. Heb je al over de opties van het bad met bubbels nagedacht? Wij geven je advies over de verschillende bubbelbaden, maar ook vind je bij ons badartikelen van topkwaliteit, van handdoeken tot badjassen tot zo veel meer. Ook voor het bubbelbad zelf voorzien wij jou van de juiste producten en beste tips over het onderhoud ervan. Een bubbelbad testen was nog nooit zo aangenaam! 

Transformeer je tuin in een luxe kleine tuin met een bad met bubbels

Bij Bubbloo bieden we jou een volledige wellness beleving. Zit je nog met vragen over de verschillende mogelijkheden? Dan helpen wij jou graag verder met correct en eerlijk advies over de bubbelbaden. De verschillende kleuren, de grootte, het type, het aantal personen, wij helpen jou met alle juiste keuzes maken. Zo kan jij jouw tuin volledig ombouwen naar een luxe kleine tuin. In onze belevingstuin krijg je alvast een heerlijk voorproefje van hoe jouw luxe kleine tuin er uit kan zien. Wanneer je het bubbelbad komt testen voorzien wij je bovendien van alle benodigdheden zoals badslippers, badjassen en handdoeken. Wij voorzien uiteraard ook een heerlijk glaasje bubbels. Wij laten je zelf ontdekken wat echte luxe is. 

Meer informatie over een bubbelbad testen

Wil jij ook eens graag een kijkje komen nemen in onze unieke belevingstuin? Wil je graag zelf eens een bubbelbad testen? Of wil je graag meer informatie over de verschillende opties en mogelijkheden? Dan is Bubbloo, de expert in bubbelbaden, die al jouw wensen en noden invult. Heb je een vraag of wens je graag een afspraak te maken? Dan kan je ons steeds contacteren via het contactformulier. Ook zijn wij via mail bereikbaar op het e-mailadres info@bubbloo.be. Wij kijken alvast uit naar jouw komst en staan voor jou klaar met een heerlijk glaasje bubbels. Tot dan!

Hoe kunnen wij
jou helpen?